facebook

Бутусов зʼявився на Курщині: знову буде розповідати, як треба правильно воювати?, — ЗМІ

Журналіст Юрій Бутусов, який дуже любить критикувати військове командування, поїхав на Курщину робити репортаж про хід спецоперації. Тепер в інфополі чекаємо історій в дусі “все пропало”. Вже скоро посипляться гнівні пости про “неправильний оперативний задум, провальну організацію рейду, про невиправдану авантюру, яку затіяло командування”. І так далі в стилі Бутусова.

Про це пише ресурс “Знай”.

Наприклад, зайшовши на територію РФ, він відразу похвалив ворожі опорні пункти і написав, що українцям треба вчитися у росіян будувати такі укріплення.

При цьому, в саме пекло Бутусов не лізе — обмежується вибором безпечних локації біля кордону, де можна робити гарні селфі.

 

 

До речі, до Бутусова є ще одне питання – чи дозволяє йому поганий зір, через який він ухилився від мобілізації, добре побачити все, що насправді відбувається на фронті?

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Адже, як повідомлялось, журналіст ухилявся від мобілізації, посилаючись на “близорукість приблизно мінус 5,5 обох очей”, але врешті-решт оформив відстрочку не за станом здоров’я, а як батько трьох дітей. Також раніше стало відомо, що очільник “ЦПК” Віталій Шабунін, за його ж словами, отримав довідку про непридатність до військової служби через родимки на тілі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...