Categories: Події

Росію накрив судний день: трясе 7-бальний землетрус і засипає попелом

Кожній людині відомо, що за будь-який злочин завжди приходить розплата. І іноді ця розплата може досягти планетарних масштабів, що зараз і відбувається у росії

У російській федерації давно все йде не так як прийнято і належить у решти світу – соціальна нерівність, терор, війна, утиск прав, бідність, “святість” пропаганди, та інші людські вади правлять бал на території росії. І зараз до них додалися ще й катаклізми.

Докладніше про те, що в росії стався потужний землетрус, виверження вулкана та почалася лісова пожежа, інформують ряд Telegram-каналів.

Повідомляється, що на Камчатці стався землетрус. Силу підземних поштовхів зафіксували сейсмологи та камери росіян. Відомо, що загиблих та постраждалих немає, проте пошкодження зазнали житлові будинки.

Землетрус “розбудив” вулкан Шивелуч, який розташований за 50 км на північ від п. Ключі та за 450 км від м. Петропавловськ-Камчатський. Повідомляється, що виверження надано червоний код авіаційної небезпеки (активність вулкана небезпечна для місцевих та міжнародних авіаперевезень), тому аеропорти закриті. А вночі, 18 серпня, вулкан викинув стовп поспілку на 8 км заввишки. Попіл випав в Усть-Камчатську.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Водночас у республіці Тива почалися масштабні лісові пожежі. Повідомляється, що вогнем охоплено понад 2800 га. Однак російська влада всіляко ігнорує інцидент, і не вживає жодних дій як для гасіння вогню, так і для місцевих жителів, щоб убезпечити їхнє життя і вдома.

 

Саша

Recent Posts

Тепло і сонце перед вихідними: прогноз погоди потішить українців

Практично по всій країні очікується ясна і безхмарна погода. У п'ятницю, 20 вересня, в Україні…

2 години ago

Путін наказав зробити армію РФ другою за чисельністю у світі, але це відчай, – оглядач The Telegraph

Сили Кремля незабаром можуть стати другими за чисельністю у світі, але це може означати ще…

11 години ago

Ось це так вересень: температура уже впала до нуля

Попри теплі дні, ночі уже відверто прохолодні. Зафіксовано навіть 0 градусів. Сьогодні у Карпатах температура…

13 години ago

Зловживання правами на інформацію та звернення

У зв’язку з активним обговоренням повідомленої раніше інформації про зловживання інформаційними правами хочу зауважити, що…

13 години ago

“Ми всі в глухому куті”: батьків збентежило домашнє завдання з математики для 7-річних дітей

Шкільна задачка виявилася надскладною. Мати семирічної дівчинки Енджі Вернер опинилася у дивній ситуації, коли намагалася…

15 години ago

Мобілізацію від 18 до 25 років можуть заборонити – нардеп

  Військове командування має намір зупинити мобілізацію чоловіків віком від 18 до 25 років обмежено…

17 години ago