facebook

Бронь за гроші: у Раді вже офіційно представили три варіанти – озвучено ціну

В Україні пропонували ще раніше бронювання чоловіків за гроші. У Верховній Раді вже представили три варіанти економічного бронювання та назвали суми

У Раді ухвалили три варіанти бронювання за гроші, яка вартість
В Україні в результаті війни триває як воєнний стан, так і загальна мобілізація. Раніше запропонували бронювання чоловіків за гроші. І ось у Верховній Раді представили 3 варіанти економічного бронювання. Про це повідомляється у Телеграм-каналі.

Голова Комітету ВР з питань економічного розвитку Дмитро Наталуха наголосив на наступних концепціях:

Сплата 20 000 грн. щомісяця за кожного такого працівника;
бронювання на підставі заробітної плати (не менше 35 000 грн. + 20 000 військового збору);
Змішана модель бронювання.

Варто нагадати, що в Україні пропонують проект Закону 11468 від 07.08.2024 “Про внесення змін до Закону України “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію” пропонує дозволити керівництву суб’єктів господарювання будь-якої організаційно-правової форми надавати броню від мобілізації 30% своїх військовозобов’язаних.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Головною метою законопроекту є розширення кола військовозобов’язаних, які підпадуть під бронювання на період мобілізації та воєнний час, що дозволить не лише підприємствам, а й фізичним особам-підприємцям, які здійснюють свою діяльність у різних сферах економічної діяльності країни, бронювати своїх військовозобов’язаних працівників на період мобілізації і на воєнний час”, – йдеться у пояснювальній записці до документа.

Про доцільність законопроекту розповів його співавтор Олексій Гончаренко. За його словами, компанії, які здійснюють легальну діяльність без податкових боргів, повинні мати справедливе право на бронювання своїх співробітників.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...