facebook

Українців попередили про різке похолодання у деяких областях

Погода в Україні у вихідні, 24 і 25 серпня, буде сонячною і теплою, опадів не очікується. Погодні умови будуть спокійними, практично повністю без дощів і без значних коливань температури повітря завдяки тому, що над більшою частиною Східної Європи встановилося поле високого тиску.

Таким прогнозом погоди на вихідні поділився кандидат географічних наук, метеоролог Ігор Кібальчич, пише meteoprog.

Він зазначив, у південно-східних областях України утримається спека з максимальними денними показниками в межах +31…+36 градусів.

Проте нічні температури у низці областей будуть досить холодними. Так, у західних областях нічна температура в суботу, 24 серпня, опуститься до рівня +9 градусів, а в неділю буде +11. Також в Карпатах температура вночі в суботу становитиме +6 градусів, а в нічна температура в неділю буде +7 градусів.

Погода в Україні 24 серпня
У західних областях
У західних областях мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +9…+14 градусів, вдень +27…+32. У Карпатах вночі +6…+11 градусів, вдень +20…+25.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У північних областях
У північних областях мінлива хмарність, без опадів. Вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +10…+15 градусів, вдень +26…+31.

Погода в Україні 25 серпня
У західних областях
У західних областях очікується невелика хмарність, без опадів. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +11…+16 градусів, вдень +28…+33. У Карпатах вночі +7…+12 градусів, вдень +22…+27.

У північних областях
У північних областях невелика хмарність, без опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +11…+16 градусів, вдень +28…+33.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...