facebook

Це вже дно: ТЦК починають глушити українцям мобільний зв’язок – дикі подробиці

У деяких машинах ТЦК вбудовують мобільні РЕБи для блокування мобільного сигналу. Про це розповів народний депутат Сергій Євтушок.

За його словами, йому надійшло кілька скарг від громадян про такі випадки.

“У машині, на якій пересувається ТЦК, вмонтовані системи, які блокують мобільний сигнал. Це для того, щоб людина не змогла нікуди передзвонити, не повідомити ні родичам, ні адвокатам, що з нею вчиняють неправомірні дії”, – повідомив депутат.

Він також зазначив, що військкоми силоміць затягують людей у автобуси чи мікроавтобуси, доставляють до ТЦК, а вже через дві години особа проходить ВЛК. Нардеп додав, що наступного ранку після проходження ВЛК такі “мобілізовані” вже перебувають на полігоні.

Нагадаємо, в Міністерстві оборони пояснили, чи можуть позбавляти військовозобовʼяханих громадян права на керування транспортним засобом у разі невиконання передбачених законом обовʼязків.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Так, самостійно ТЦК та СП вилучити посвідчення водія не можуть, кажуть у відомстві. Проте у разі невиконання обов’язків військовозобов’язаним, ТЦК та СП можуть подавати позов до суду з приводу тимчасового обмеження громадян України у праві керування транспортним засобом під час мобілізації.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...