facebook

Це удар у спину від влади: чоловіків позбавлять соціальних виплат – нехай ідуть воювати

Українських чоловіків хочуть позбавити виплат, щоб підняти обороноздатність країни

Українських чоловіків хочуть залишити без виплат
Українські чоловіки можуть залишитись без виплат за кордоном, оскільки це впливає на обороноздатність країни. Влада України та інших країн домовляється про це, повідомляє портал “Стіна”.

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заявив, що потрібно переглянути соціальну політику багатьох країн щодо українців, оскільки це впливає на обороноздатність України. За його словами, такі країни, як Німеччина, виплачують українцям значну допомогу. У цю категорію входять чоловіки призовного віку. Припинення виплат може “стимулювати повернення чоловіків мобілізаційного віку” до України.

Він зазначив, що у Німеччині українці отримують великі виплати понад 500 євро. Також Німеччина дає компенсацію на житло, що становить уже 1000 євро і більше на місяць на людину. І це поширюється на чоловіків призовного віку.

“Є простий метод допомогти Україні – припиніть надавати допомогу українцям, які підлягають мобілізації. Приховування від призову – це не привід для фінансової допомоги. Просто припиніть їм платити”, – закликав Сікорський.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ініціативу Сікорського підтримали і в Україні. Міністр закордонних справ України Андрій Сибіга, у свою чергу, заявив про це. Він зазначив, що за кордоном зараз перебувають близько 1 млн. українців мобілізаційного віку. З них 300 тисяч поїхали до Польщі.

 

Саме тому Київ та Варшава задумали спільний проект. Вони обговорюють проект підготовки військового підрозділу з українських добровольців, які зараз за кордоном.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...