facebook

Українська радіостанція не транслюватиме пісні групи Океан Ельзи

Столична радіостанція Просто Радіо вирішила відмовити в ротації треків групи Океан Ельзи.

Як стало відомо ukranews.com, київська радіостанція Просто Радіо прийняла рішення провести акцію, згідно з якою в ефірі не транслюватимуться сингли колективу Океан Ельзи.

Таку заяву можна періодично почути на Просто Радіо. Воно попереджає слухачів про те, що на даній радіохвилі вони навряд чи почують хіти групи Океан Ельзи.

«Багато українських радіостанції все частіше замислюються, а чи є життя без Океану Ельзи? – звертаються радіоведучі до слухачів. – Ми вважаємо за краще не замислюватися, а діяти!».

Відзначається, що акція триватиме всього один місяць – з 1 по 30 число. А поки в ефірі Просто Радіо продовжують звучати пісні інших українських груп і співаків.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук висловив співчуття сім’ям загиблих в теракті, що стався 3 квітня в Санкт-Петербурзі (Росія). Його слова, написані у Фейсбуці російською мовою, були ніби під копірку списані з співчутливого допису хуйлокума Медведчука.

В соцмережах довго сперечалися, чому це Вакарчук вдягнув кіпу біля Стіни плачу в Ізраїлі, а модератори Фейсбуку чомусь видалили це зображення і на місяць заблокувавши акаунт головного редактора «Правдивих Nовин» Геннадія Боценюка. Дехто вважає, що Вакарчук може замінити Порошенка задля збереження інтересів єврейської мафії в Україні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...