facebook

Виявляється можна повністю відмовитися від душу: вчені знайшли спосіб

Дослідники визначили джерела неприємних запахів від шкіри тіла і виявили методи проти його поширення, що допоможе на довгий час відмовитися від прийому душу.
Фахівці радять приймати душ вранці, незважаючи на обмежений час між сном і виходом на роботу. Якщо ж, цей процес неможливий, то дезодорант принесе більше ефекту, якщо він буде нанесений перед сном, а не з ранку. За словами фахівців, властивості дезодоранту краще пристосовані до мінімальної вологості, тому вночі вони найбільш ефективні.

Якщо у людини присутній неприємний запах з взуття, це може призвести до подразнення шкіри і подальших шкірних захворювань. При першому виявленні такого запаху, слід ретельно вимити ноги з простим милом. Дослідники рекомендують використовувати дитячу присипку,як ліки і профілактика проти неприємного запаху ніг.

При попущених ранкових процедурах душа і гігієни, вчені радять не одягатися в облягаючий одяг. Шкіра на м’яких ділянках тіла починає видавати запах швидше, а в поєднанні з щільним і облягаючим одягом цей ефект посилюється.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...