facebook

От тобі маєш і покарання: У Насірова нова посада! Українці цього не пробачать!

Роман Насиров, яку раніше усунули від посади голови ГФС, отримав нову посаду. За інформацією організації, сьогодні, 17 квітня, Роман Насиров став новим президентом Федерації Дзюдо.

У столичному готелі «Національний» відбулася звітно-виборна Конференція ФДМ, у роботі якої взяли участь делегати з 23 регіонів нашої країни», — йдеться в повідомленні ФДМ.

Кандидатуру нового президента Романа Насірова підтримали 22 делегати конференції.

Нагадаємо, Насірову закидають неправомірну розстрочення податкових боргів підприємствам нардепа Олександра Онищенка та нанесення збитків державі на 2 млрд гривень. Він перебував за ґратами, поки його дружина не внесла заставу у розмірі 100 мільйонів гривень.

Вже перебуваючи на волі, Насіров зажадав переглянути обрану йому суддею Солом’янського районного суду Олександром Бобровником запобіжний захід у вигляді арешту з заставою в 100 млн грн. Сталося це після того, як проект Автомайдану PROSUD повідомив, що суддя Бобровник, який розглядав справу Олександра Насірова, п’є на робочому місці та бере хабарі прямо в кабінеті.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У день арешту «Феофанія» поставила Роману Насирову діагноз «інфаркт міокарда». Цей діагноз підтвердило і Державне управління справами, де нібито замовили експертизу фахівцям з Німеччини. Однак німецькі лікарі спростували заяву ГУД про діагноз Насірова.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...