facebook

Третя світова війна: які країни опиняться у небезпеці

Популярний астролог розповів про те, які країни опиняться у особливій небезпеці, і які види зброї будуть застосовані у світовому конфлікті.

Астролог Влад Росс зазначив, що травень 2017 року дійсно буде критичним, однак людство і планета не загинуть. Чоловік прокоментував прогнози португальської ясновидці про те, що 13 травня цього року почнеться Третя світова війна.

«Перед Новим роком я говорив, що світ буде балансувати на межі Третьої світової війни. Півень-символ цього року, є войовничим птахом. У рік Мавпи ситуація була напруженою, але вона не вилилася у щось серйозне. У рік Півня вона загостриться», – зазначив астролог.

На його думку, критичним місяцем в 2017 році стане травень. Однак, за словами Росса, світ розділиться надвоє – в одній частині конфлікти почнуть згасати, а в іншій – посиляться.

Третя світова війна створить небезпеку таким регіонам, на думку Росса, як Південна Корея, Японія, Причорномор’я, Владивосток, Хабаровськ, Амурська область.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також астролог заявив, що навіть рекомендує південнокорейцям терміново залишити країну, оскільки підвищується загроза застосування хімічної зброї. «України ці проблеми не торкнуться. У нас все буде спокійно», – додав астролог.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...