facebook

Українське сало «задушило» двох росіян

Шматок сала став поперек горла двом росіянам, лікарі тільки встигали констатувати смерть.
У російській глибинці смертельно подавилися салом чоловік і жінка.

У місті Фролово Волгоградської області одразу дві людини насмерть подавилися салом. Як повідомив керівник слідчого відділу по Фроловському району Ігор Бєліков, після вживання сала померли 46-річний чоловік та 62-річна жінка.

У першому випадку трагедія сталася в місті Фролово. 46-річний місцевий житель прийшов в гості до своєї троюрідної сестри. Як тільки почалося застілля, гостю налили стопочку самогону і запропонували закусити. Перехиливши чарку, чоловік узяв шматок сала значних розмірів, але проковтнути його не зміг.

Ігор Бєліков пояснив:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шматок виявився настільки великим, що застряг на вході в стравохід, чоловікові стало погано. Близькі, що знаходилося поруч, намагалися допомогти, але врятувати його не вдалося. Прибулі на місце медики констатували смерть. За висновком експертів, фроловчанин помер саме через те, що подавився салом. Шматочок був розміром вісім на чотири сантиметри. Встановлено, що сталася механічна асфіксія при закритті верхніх дихальних шляхів.

В іншому випадку на смерть вдавилася салом 62-річна пенсіонерка. За попередньою інформацією, під час вечері жінка вирішила з’їсти шматочок сала. Вона вдавилася, а так як знаходилася вдома одна, допомогти їй ніхто не зміг.

Ігор Бєліков додав:

Чоловік виявив дружину мертвою. Після розтину у загиблої виявили сторонній предмет, а саме сало. Проковтнути його вона не змогла, шматочок сала перекрив дихальні шляхи. За обома випадками зараз проводяться перевірки. Всі обставини встановлюються.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...