facebook

Як знизити тягу до солодкого за п’ять днів: секрет від вчених

Постійна присутність в раціоні харчування рафінованого цукру є причиною надмірних жирових відкладень, а також сприяє запальним процесам, вважають лікарі. За їх словами, зменшити тягу до солодкого в організмі можна всього за 5 днів, якщо дотримуватися комплексу правил.

 

Зокрема, для успішного утримання від вживання цукерок і печива фахівці порадили включити в свій щоденний раціон продукти, які складаються з білків в поєднанні з хорошими жирами. Для цього потрібно їсти яйця, горіхи, оливкову олію, хумус, лосось або курятину.

Хліб і макарони лікарі рекомендують замінити зеленими м’ясистими овочами – такими, наприклад, як кабачки, різні види капусти, патисони. За словами експертів, хліб швидко засвоюється організмом, підвищуючи рівень цукру, – в той час як овочі містять складні вуглеводи, які сприяють довгому відчуттю ситості.

Крім цього, потрібно їсти кислі та квашені овочі – вони теж успішно приглушують тягу до цукру.
Щоб не страждати від стресу, відмовляючись від солодкого, фахівці вважають корисним вживати в помірній кількості темний шоколад з максимальним вмістом какао в складі. Шоколад спонукає організм виробляти ендорфіни, що знижує рівень тривожності.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також дієтологи радять пити більше води.
Завдяки воді ви можете довше відчувати себе ситими. Крім того, вона вимиває з організму зайвий цукор, тим самим зменшуючи ваш “цукровий голод”, – пояснили вони.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...