facebook

“Ви що подуріли?” – письменник відреагував на гонорар Джамали

Письменник Юрій Винничук відреагував на інформацію про гонорари Джамали і Руслани, які вони отримають за виступи в інтервальних актах міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017.

“Ви що подуріли? На книжках пройдисвіти економлять, а на естраду – гуляй, Вася. А що, коли Джамалі заплатити не 986 тисяч гривень, а, скажімо, 286 тисяч гривень. Вона відмовиться виступати? В країні війна, медицина жебрацька. Але гонорари і платня окремих небожителів зашкалюють. Узагалі не розумію, навіщо платити за виступ колишнім лауреатам Євробачення. Не хочуть виступати безкоштовно – не треба. Інша справа, коли є спеціальні гості із закордону. Це б я ще зрозумів”, – пише Юрій Винничук на сторінці у Facebook.

Джамалі за шоу-номер заплатять 985 500 грн. Руслана отримає майже втричі менше – 393 652 грн. Такі дані вказані на сайті держзакупівель ProZorro.

Співачка і тренер проекту “Голос країни-7” Джамала на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2017 виступить двічі. Спочатку у першому півфіналі 9 травня. Потім у гранд-фіналі 13 травня.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...