facebook

Женя Галич подарував труси італійській журналістці

7 травня на прес-конференції «Євробачення» соліст гурту O.Torvald Женя Галич висловився стосовно інциденту в ефірі італійського телеканалу RAI, коли ведучий заявив, що їхній конкурсант Габбані «потужніший за радянську ракету», а «Україна програла Крим, тому програє й Євробачення».

«Людській тупості немає меж. Ми не можемо судити про країну та її мешканців через те, що хтось один припустився помилки. Подібні заяви повинні лунати від імені всієї делегації, а не з уст якогось телеведучого. В українців достатньо мудрості, щоб не звертати увагу на такі слова. А в подальшому на будь-яку агресію ми будемо відповідати радикально», – заявив Галич.

Італійська журналістка, яка була присутня на прес-конференції, висловила підтримку Україні, перепросила за свого колегу і обіцяла перевірити інформацію. «Ми можемо потоваришувати країнами прямо тут», – відповів на це Женя Галич і зійшов зі сцени, щоб обійняти представницю Італії. Потім музикант вручив журналістці презент у вигляді сувенірних трусів з написом O.Torvald.

Також 7 травня у Києві відбулось урочисте відкриття пісенного конкурсу «Євробачення». Усі учасники пройшлися червоною доріжкою, що розташувалась біля столичного Маріїнського палацу, а потім піднялися на дах КВЦ «Паркового» і запустили в небо над столицею повітряні кулі з прапорами своїх країн.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На концерті-відкритті виступив Національний академічний оркестр народних інструментів України (НАОНІ), який виконав переможні композиції різних років «Євробачення» у власному аранжуванні.

8 травня у київському МВЦ відбудеться Jury Show, на якому виступи конкурсантів першого півфіналу оцінюватимуть національні журі країн-учасниць.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...