facebook

Євробачення-2017: де дивитися

Якщо ви не придбали квитків на Євробачення-2017 у Міжнародному виставковому центрі, ви все одно маєте можливість подивитися його у колі фанатів. Але спершу нагадаємо, коли відбуватимуться найголовніші шоу Євробачення-2017, пише канал 24.

Програма Євробачення-2017
Перший півфінал – 9 травня, 22:00
Другий півфінал – 11 травня, 22:00
Фінал – 13 травня, 22:00

Де дивитися Євробачення-2017? У Києві пряма трансляція Євробачення на великому екрані буде в офіційній фан-зоні Eurovision Village. Вона відкрилася 4 травня і розташована на центральній вулиці Києва – Хрещатику. Фан-зона облаштована усім необхідним, аби меломанам було зручно дивитися конкурс. Вхід на територію Eurovision Village безкоштовний.

У Львові теж є фан-зона Євробачення-2017, де на великому екрані транслюватимуть концерти. Вона розташована у центрі міста на проспекті Свободи навпроти Оперного театру. Діятиме ця фан-зона з 6 по 13 травня, вхід безкоштовний. Тут встановлять столи, лавки, екомеблі та контейнери для роздільного збору сміття.

Ще один варіант перегляду Євробачення-2017 – вдома. Телевізійну версію конкурсу транслюватиме канал UA:перший. Крім того, онлайн-трансляція Євробачення-2017 буде на на офіційному сайті Eurovision.ua або ж на YouTube-каналі Eurovision.tv.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

А найцікавіші вечірки після концертів Євробачення відбуватимуться в Euroclub, що у конгресно-виставковому центрі “Парковий” у Києві. Там відбудуться закриті афтепаті для членів делегацій країн-учасниць, зокрема після генеральних репетицій і виступів конкурсантів. Щоб потрапити у Euroclub, потрібно придбати акредитацію.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...