facebook

Вона не вмивалась протягом півроку. Що стало з її шкірою?!

Днями одна з користувачок Мережі поділилася цікавим досвідом по догляду за шкірою.
Як виявилося, дівчина на 6 місяців відмовилася від вмивання різними мильними засобами, використовуючи для очищення обличчя тільки міцелярну воду, а через півроку показала, що ж з цього вийшло.

Mollsballsss (саме такий нік дівчина використовує для спілкування в Мережі) зізналася, що відмовилася від різних засобів для вмивання, а через півроку просто не впізнала свою шкіру. Для доказу дівчина виклала в соцмережі колаж з архівних та актуальних знімків, на яких видно, що на її обличчі практично повністю зникли численні висипання.

Нещодавно я знайшла в своєму телефоні фотографії піврічної давності і була вражена до глибини душі. 6 місяців тому я відмовилася від будь-яких засобів для вмивання і, як виявилося, це дало воістину фантастичний ефект,

-пояснила дівчина в підписі до колажу.

За словами Mollsballsss, для очищення шкіри вона використовувала міцелярну воду, після нанесення якої побіжно обполіскувала обличчя звичайною водою з-під крана. Дівчина зізналася, що прийшла до такої схеми відходу, тому що звичайні мильні засоби сильно сушили її шкіру.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У пості інтернет-користувачка уточнила, що позбутися від акне їй, можливо, також допомогло використання безсульфатного шампуню.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...