facebook

В Європу потягом: куди і за скільки можна поїхати українцям

Нині Україна має пряме залізничне сполучення з Польщею, Словаччиною, Чехією, Угорщиною, Молдовою, Румунією. Вартість квитків приблизна, оскільки тариф залежить від курсу валют.

До Польщі щодня їздять три потяги. Квиток на маршрут Київ-Перемишль коштує 406 гривень, а дорога займе 6 годин і 25 хвилин. Потяг зупиняється в Коростені та Львові. Водночас зі Львова поїздка обійдеться в 172 гривні. На цьому маршруті можна заощадити, доїхавши до Львова на плацкарті за 107 гривень з Києва, а потім пересісти на Інтерсіті до Польщі.
Дорога з Києва до Варшави потягом займе 16 годин. Він не зупиняється в Україні, а в Польщі проїжджає Хелм і Люблін. Квиток коштує 2400 гривень.

Зі Львова курсує потяг до Вроцлава. Він зупиняється в Кракові та Перемишлі. До кінцевої станції їхати 13 годин. Вартість – 1800 гривень.

У Братиславу (Словаччина) можна відправитися на безпересадочному причіпному вагоні. З Києва квиток обійдеться в 2200 гривень. Він йде через Хмельницький, Тернопіль, Львів і Кошице. Дорога з Києва займе 30 годин. Поїзд їздить п’ять днів на тиждень, крім четверга і п’ятниці, а також він не відправляється 30 серпня, 13 вересня і 15 листопада.

Вартість квитка з Києва до Праги (Чехія) – 2900 гривень. Потяг курсує щодня через Вінницю, Хмельницький, Тернопіль, Львів, Чоп та Кошице. Вся дорога займе 32 години і 25 хвилин.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Дешевше обійдеться дорога в Будапешт (Угорщина), з Києва – 1900 грн, зі Львова – 1370 гривень. Потяг ходить щодня через Вінницю, Хмельницький, Тернопіль, Львів, Чоп. З української столиці дорога займе 23 години і 20 хвилин.

В Бухарест (Румунія) з Києва можна з’їздити за 2150 гривень і 27 годин. Він відправляється по п’ятницях і проходить через Вінницю, Хмельницький та Чернівці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...