facebook

“Нафіга цей цирк”: у соцмережі тролять “істеричку” Шабуніна, який злякався військкомату

Антикорупціонер Віталій Шабунін написав гнівний пост через те, що йому вручили повістку. Втім, у мережі його підтримали не всі – деякі почали насміхатися з активіста і звинувачувати його у піарі. Шабунін розповів про несподіваних гостей у Facebook, передає Gazeta.ua

“Військкомат по-визову. Днями БППшно-підмартиненський чиновник-невдаха Ігор Півень погрожував силком відвезти мене у військкомат. А сьогодні, у день народження доньки, прийшли до мене аж троє охфіцерів з Дніпровсього військкомату вручати повістку)))

Ескорт з камерою та пацани гопніцького виду у супроводі. Так всім вручали чи для мене замовили пакет “елітний”? Представився з трьох людей у формі тільки один, пояснити підставу візиту і чи мені надсилали повістку поштою – не змогли. Мабуть, відповіді на мої питання не були передбачені сценарієм цієї клоунади, тому рекрутери-вояки помітно нервували”, – констатував активіст.

Шабунін запросив журналістів сходити з ним до Дніпровського військкомату.

“З’ясовуватиму, чому я, за станом здоров′я непридатний до служби з 2000 року в 32 роки отримав повістку”, – пообіцяв антикорупціонер.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

До посту додав тимчасове посвідчення, що він не придатний до служби у мирний час.

Утім, блогер Максим Колесніков побачив у пості лише піар.

“Пан Шабунін, професійний антикорупціонер, отримав повістку у військкомат. Не з’явився, йому телефонували, а потім вже прийшли додому вручити повістку особисто! Оце так злочинна влада, оце так утиски та переслідування – заголосив пан Шабунін та тусовочка. А якщо роздивитися – що за повістка? Мобілізація? Призов? На передову з лопатою? Ні. Це звичайне УТОЧНЕННЯ ДАНИХ. Яке масово відбувається з 2014 року”, – написав блогер.

У коментарях Колеснікова підтримали багато підписників, а мережу заполонили інші іронічні та гнівні пости.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...