facebook

Україна вперше представить стенд на кіноринку Міжнародного анімаційного фестивалю в Ансі

З 12 по 17 червня у французькому Ансі відбудеться  Міжнародний фестиваль анімаційних фільмів.  В рамках фестивалю традиційно працює кіноринок Mifa Market, на якому вперше буде представлено український стенд, відкриття якого заплановано на 14 червня.

«Серед 9 хедлайнерів стенду будуть дуже цікаві проекти. Навчально-розважальний серіал для дітей віком від 0 до 3 роки Smart Babies стане першою частиною великого крос-платформенного проекту, спрямованого на розвиток дітей. Ми навчимо берегти довкілля та енергію, будувати, навчатись, розвиватись і просто цікаво жити. ( Lisenbart production).

Команда студії Nebeskey представить проект серіалу анімованої поезіі за мотивами “Кобзаря” Шевченка та покаже перший епізод “За байраком байрак”. Також ми презентуємо розробку платформи моушн-коміксів з інтерактивом та саунд-ефектами, які можна читати та слухати на планшетах різними мовами.

Повнометражний фільм «Віктор робот» (студія «Червоний собака») – оригінальний повнометражний фільм про далеке майбутнє із штучними галактиками та зірками, які запалюють маленькі мешканці-роботи. Оригінальний художній стиль автора Анатолія Лавренішина вирізняють його загадковістю та таємничістю. Картина знаходиться на стадії розробки», – розповіла Cultprostir Олена Голубєва, виконавчий директор Української анімаційної Асоціації.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...