facebook

Гучна заява Порошенка: Воїнам АТО і переселенцям будуть надані величезні пільги. Ці цифри вас здивують!

До порядку денного Верховної Ради зарахували законопроект, який забезпечить фінансування на суму в 2 мільярди гривень програми з надання пільг на придбання житла воїнами АТО і переселенцями.

Про це в коментарі “Обозревателю” розповів народний депутат від фракції “Блок Петра Порошенко” Олег Недава.

“Ми місяць тому проголосували за законопроект, яким надали можливість воїнам АТО і переселенцям брати участь у програмі молодіжного фонду з пільгового кредитування та надання пільг для молоді. А сьогодні ми включили до порядку денного зміни до держбюджету щодо фінансування цієї програми на суму в 2 мільярди гривень. За цією програмою воїни АТО і переселенці зможуть придбати житло лише за 50% його вартості. Другу половину суми буде компенсувати держава”, – розповів Недава.

Нардеп розповів, що голосування за законопроект має відбутися на сесійному тижні з 8-го по 15-е липня. “278 депутатів проголосували за включення цього законопроекту до порядку денного. Серед них є дуже впливові депутати: Ірина Геращенко, Андрій Павелко, Артур Герасимов. Тому є дуже оптимістичні очікування”, – поділився політик.

Як повідомляв “Обозреватель”, суд наклав арешт на відібрані шахраями квартири, які належать родині демобілізованого бійця 30-ї бригади Збройних сил Ростислава Тихонова.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...