facebook

Леді Ґаґа винаймає людину, яка змиває за нею в туалеті

Гарно жити не заборониш, тому зірки собі не лише квартири та машини купують, вони ще і прислугу собі винаймають, щоб замість золотої рибки – всі примхи виконувала.

Та не завжди ці бажання можна назвати адекватними. У деяких зіркових будинках панує справжній рабовласницький лад.
Леді Ґаґа. Навіть ворогу не побажаєш працювати на такого роботодавця, як Леді Ґаґа. Бо вимоги в цієї жінки дуже дивні. Вона не може спати одна, тому прислуга, хоче вона того чи ні, повинна ділити ліжко зі співачкою, зірка може розбудити людину посеред ночі, просто для того, щоб та змінила фільм на відео-програвачі. В обов’язки бідолашних входить навіть найогидніше: змивати в туалеті за співачкою, якщо та не може знайти потрібну кнопку або якщо злив погано працює.

Мерайя Кері. Ця співачка – не Леді Ґаґа, вона хоч схожа на нормальну людину. Та це тільки зовні, насправді ж, в вимогах зірки  до прислуги теж вистачає божевілля. Людина, яка працює на зірку повинна перевдягати її, мити замість неї голову та тримати пляшку з водою, доки артистка питиме через соломинку. А ще Кері змушує прислугу ходити спиною вперед, а все для того, щоб людина дивилася постійно на зірку – і змогла її впіймати у разі падіння.

Шарліз Терон. Прислузі цієї жінки пощастило трохи більше. Акторка просто не дозволяє на себе дивитися.  Робітники по будинку зірки ходять постійно з опущеною головою, аби не дай Бог не стикнутися з нею поглядом. А якщо потрібно щось спитати в господарки, то напряму цього теж неможна робити. У будинку акторки є спеціальний щоденник, в якому прислуга ставить питання жінці, і через який  отримує відповіді або доручення

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...