facebook

3 липня на запорізький автозавод приїдуть французи

Запорізьке автопідприємство активно продовжує пошуки інвесторів і можливостей відкриття ліній виробництва відомих автобрендів. Вже на наступному тижні на «ЗАЗ» чекають французьку делегацію. Про це повідомили співробітники підприємства.

Нагадаємо, що в квітні німецька делегація відвідала «ЗАЗ». У Запоріжжі проходив прийом представників німецької компанії «Мерседес». Так, 12 квітня вони відвідали «ЗАЗ» і філія підприємства в Мелітополі. 13 квітня вони знову на «ЗАЗі». Про візит представників німецької компанії стало відомо за кілька днів до їх приїзду. Зустрічав гостей сам Голова Правління ЗАТ «ЗАЗ» Микола Євдокименко.

Втім, як стало відомо, німці не зробили жодної пропозиції власникам запорізького підприємства (компанія «УкрАВТО»).

Минулого тижня підприємство відвідала корейська делегація. Вони оглянули кілька цехів, але про їх вердикт поки нічого невідомо.

3 липня на запорізький автозавод приїдуть французи. Вони також оглянуть лінію виробництва, допоміжні цехи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, як писали раніше, ряд приміщень приміщень підприємства «ЗАЗ» піде за борги з аукціону. Ситуація з продажем виникла через те, що кредитною лінією підприємства володів «Дельта банк», який був визнаний банкрутом.

При цьому є на підприємстві і позитив. У травні цього року повідомлялося про те, що Запорізький автомобільний завод відправив партію з 11 міських автобусів ZAZ10C в Польщу. Машини вже вийшли на маршрути.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...