facebook

Погані новини для Путіна: у США розповіли, коли Росії чекати на зняття санкцій

Сполучені Штати Америки запевнили Україну, що не знімуть санкції з Росії доти, доки не буде звільнено українські території.

Про це сказав Президент України Петро Порошенко під час спільної прес-конференції з Держсекретарем США Рексом Тіллерсоном у Києві.

“Поки не будуть виконані Мінські угоди і не буде звільнена українська територія – мова про зняття санкцій з РФ не буде вестись”, – сказав президент.

Порошенко нагадав, що війну на Донбасі задумали і розпочали у Москві. Тож “ключі” від мирного врегулювання зберігаються саме у Кремлі.


Нагадаємо, у Сенаті США запропонували ввести нові санкції проти Росії – через порушення Москвою Договору про ліквідацію ракет середньої та малої дальності.

Вже 7 липня під час першого засідання саміту G20 президент Росії Володимир Путін вступив у дискусію з главою США Дональдом Трампом у питанні справедливості у світовій торгівлі в умовах санкцій, накладених на РФ.

Нагадаємо, Сполучені Штати Америки розширили список санкцій проти російських компаній і приватних осіб. В ЄС також домовились продовжити економічні санкції проти Росії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...