facebook

“Екстрасенси” оприлюднили перші результати власного розслідування вбивства тернопільської випускниці

Експерт-криміналіст команди «Слідство ведуть екстрасенси», яка виходить на телеканалі СТБ, Наталія Костилєва на своїй сторінці у Facebook написала про деякі результати напрацювань, які їм вже вдалося дослідити. Жінка каже, що усі звинувачення у ЗМІ про її нібито причетність до «русскогомира», не що інше, як політична спекуляція і спроба «будь-яким чином «очорнити опонента».

Однак в даному випадку усе спрацювало навпаки і привернуло до історії із вбuвством 17-річної дівчинки ще більше уваги. Коростилєва запевняє, що хлопець, якого підозрюють у вбuвстві, не винен і йому зараз потрібна допомога досвідчених адвокатів, пише інформаційний портал PRESS-ЦЕНТР.

«Нiж, знайдений біля тiла вбuтої Ірини Мукоїди, не є знаряддям вбuвства, як запевняє поліція. Про те, як на нoжі з’явилася ДНК хлопчика, обвинувачений в навмuсному вбuвстві розповів у суді. Місце, де знайшли тiло дівчинки і місце злoчину – не одне й теж саме, як запевняє поліція. Дівчинка з’явилася на узбіччі о 7 годині ранку. Неповнолітнього хлопчика заарештували, порушуючи всі можливі закони і навіть права дитини. Василя Гнатюка, якому 16 років, забрали о 12 годині дня без дорослих і батьків, до 19:00 привезли до нього алкoголіка-батька, який підписав документи, не пам’ятаючи які саме. Допитували хлопчика, згідно із протоколом, в 22:21, суд – о третій годині ночі», – написала Наталія Коростилєва.

Криміналіст також додала, що за нею зараз слідкують і її телефон прослуховують:

«Лише дивом нам вдалося доставити відзнятий матеріал до Києва. Однак я маю сили перебороти свій страх та пережити психологічні атаки для того, щоб публічно оприлюднити зібрані мною факти. Бо якщо не побоялися люди Вишнівця, а їм там жити, то мені тим більше потрібно набратися сміливості.

Проаналізувавши протокол допиту хлопчика, якого звинувачують у вбuвстві, порівнявши його есе і тексти, написані ним раніше, поговоривши з його вчителями, підключивши спеціалістів, порівнявши його словниковий запас, можу заявити, що протокол писали не з його слів, а дали йому підписати вже готовий, сфабрикований дорослою людиною».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Наталія Коростильова пише, що наразі підoзрюваному Василю Гнатюку потрібна допомога кваліфікованих юристів. Обіцяє надати факти та докази ті, які вже має, і навіть познайомити зі свідками.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...