facebook

Через 9 років після весілля пара знайшла нерозпакований подарунок з весілля. І він виявився найціннішим!

Сім’я – це робота. Притому робота не проста. У шлюбі бувають щасливі часи, а бувають і важкі. Історія цього весільного подарунка може багато чому навчити будь-яких молодят!
“Сьогодні, коли ми поклали дітей спати, я і мій чоловік вирішили розслабитися і випити вина. За бесідою ми обговорювали майбутнє весілля в Каламазу, на яке нас запросили, і думали, що подаруємо нареченим.
Я згадала, що дарували нам на наше весілля (а було це 9 років тому) і які подарунки сподобалися нам найбільше. І тут я зрозуміла, що подарунок, який був мені найдорожчий, до сих пір лежить нерозпакований. Ви будете сміятися, але це так!

В день весілля Брендон і я отримали презент від моєї тітки Елісон. На простій білій коробці була картка з написом “НЕ відкривати до першої сварки”. За 9 років нашого спільного життя у нас було чимало сварок, суперечок і зачинених дверей. Декілька раз нас навіть відвідували думки про розлучення.
Але коробку ми так і не відкрили…Я думаю, що кожен з нас підсвідомо уникав цього. Інакше це б означало підписатися у власній неспроможності і визнати поразку. І кожен раз ми думали, що, напевно, це ще не крайній випадок. Буває і гірше. Так і жили, перевіряючи себе і відносини на міцність. Але не здавалися. Спочатку ми думали, що в коробці і правда лежить якийсь таємничий “ключ до порятунку шлюбу”. Адже тітка Елісон прожила в щасливому шлюбі майже півстоліття, поки не стала вдовою. Ми сподівалися, що коробочка нас врятує.
І ось нарешті ми зважилися її відкрити. Секрет виявився досить простий: всередині було два конвертика з грошима і записками:
“Кеті, купи піцу, креветки або те, що ви обидва любите. І підготуй ванну для романтичного вечора. ♥ З любов’ю тітка Еліс. ”

“Брендон, а ти купи букет квітів і пляшку вина. ♥ З любов’ю тітка Еліс. ”

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Всі 9 років і три переїзди коробка жила на верхній полиці шафи, збираючи пил. І все ж вона не лежала там дарма. За цей час вона навчила нас терпінню і розумінню. Ми ставали друзями, партнерами, командою, і це зміцнювало сім’ю. Сьогодні ми вирішили відкрити той подарунок, тому що він вже виконав своє головне призначення. І ми нарешті зрозуміли, що інструментів, що допомагають побудувати міцну сім’ю, там немає – вони в нас самих.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...