facebook

Розбірки у сільському кафе на Рівненщині закінчилися різаниною та реанімацією для охоронця

30 липня, близько четвертої години ранку конфлікт між відвідувачем та 42-річним охоронцем виник у барі в селі Гільча Здолбунівського району, повідомляють у поліції Рівненської області.

Чоловік напідпитку почав чіплятися до інших відвідувачів. Працівник бару намагався його вгамувати, проте той не звертав уваги на жодні зауваження. Тож, коли врешті охоронець вивів агресивного відвідувача з бару, той вдарив його розкладним ножем у груди та втік.

Потерпілого із проникаючим ножовим пораненням доставили у Здолбунівську центральну районну лікарню. Нині він перебуває у важкому стані у реанімації.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

А зловмисника поліцейські оперативно затримали. Ним виявився 33-річний житель Здолбунівського району, до того ж односелець потерпілого, який вже не раз мав справу із поліцією черезнаркотики. У нього виявили та вилучили пластиковий флакон із таблетками білого кольору, які можуть належати до наркотичних препаратів. Їх правоохоронці передали на експертизу.

За замах на умисне вбивство відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Вирішуються питання про повідомлення про підозру зловмиснику та обрання йому міри запобіжного заходу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...