facebook

“Він надзюрив у метро!”: Як соцмережі, не розібравшись, збурилися проти мами

Увечері третього серпня користувачі соцмереж емоційно обговорювали фото з популярної київської сторінки на Facebook.

На світлині, зробленій на платформі однієї зі столичних станцій метро, мама навприсядки спиною затуляє хлопчика, який, схоже, справляє потребу.

Автор знімка обурився, мовляв, подивіться – дзюрять просто на підлогу на станції метро.

Його підтримали багато людей, написавши, що “перш ніж вигулювати дитину, потрібно зводити її в туалет”, “можна було запитати у працівника станції”, “до чого привчають з дитинства”. Традиційно не минулося без особистих образ на адресу матері хлопчика.

Коли в обговорення втрутилася мама хлопчика, Марина Волощук, вона пояснила, що її дитина зробила це у спеціальну баночку, жодним чином не спаплюживши зовнішнього стану і репутації метрополітену.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Разом із тим, деякі учасники дискусії у коментарях під фото, зауважили, що ситуація могла бути безвихідною, тому що: діти просяться в туалет в останню мить, потрапити у вбиральню метрополітену – справжній квест навіть для дорослої та самостійної людини, могло статися багато непередбачуваних приводів, чому мама і хлопчик так вчинили.


На коментар мами про спеціальну посудину більшість відреагували так само несхвально, ніби “не було ніякої баночки”, “треба було йти в туалет у метро” та ін.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...