facebook

До Чернівців приїхали голлівудські зірки Міла Куніс та Ештон Катчер (фото)

Відома голлівудська акторка Міла Куніс зі своїм чоловіком Ештоном Катчером сьогодні відвідали Чернівці – місто, в якому народилася актриса.

Зіркова пара приїхала до Чернівців буквально на кілька годин із Будапешта, де актори беруть участь у кінозйомках, пише molbuk.ua.

Тут їх зустрів кінорежисер Сергій Скобун, який провів для зірок екскурсію містом. “Вони приїхали з Будапешта буквально на кілька годин в особистих питаннях. Зустрілися з ними у кав’ярні поблизу Театральної площі. Мілі та Ештону дуже сподобалося місто. Я помітив у них тільки єдиний натяк на погані українські дороги”, – розповів Скобун.

Чернівчанин провів екскурсію зірковій парі по вулиці О. Кобилянської. Також вони побували поблизу драмтеатру і на Соборній площі.  Спочатку з ними спілкувалися англійською мовою, але пізніше Міла попросила, щоб перейшли на російську. “У Міли є бажання знятися в українському фільмі. Вона побачила ці зйомки, які ми проводили. Сподобалися ті локації і ті костюми. Вона так і сказала: “Я би залюбки знялася в якомусь українському фільмі”, – розповів режисер.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, 27 квітня 2016 року відомий голлівудський актор Орландо Блум приїхав на підконтрольну Україні територію Донбасу як посол доброї волі ЮНІСЕФ.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...