facebook

Дочка українського воєнкома відпочиває у Криму, Сочі та ЛНР(фото)

У мережі розгорівся скандал через 18-річну дочку заступника голови Луганського обласного військкомату Олега Моцпана, який є учасником бoйових дій на Донбасі, пише “Обозреватель”.

Так, відомий журналіст і блогер Денис Казанський на своєму сайті розмістив фотографії Альбіни Моцпан, які вона виклала в Instagram, з відпочинку в окупованих Криму, Луганську і російському Сочі.

“За родом діяльності воєнком займається мобілізацією українських воїнів у АТО. І навіть якось провів військово-патріотичну гру “Сокіл” для школярів у Сєвєродонецьку. На жаль, у себе вдома Олег Моцпан налаштований вже не так патріотично. Свою дочку Альбіну він відправляє відпочивати в окупований Крим і Сочі. Весь час, поки триває АTО, Альбіна їздить на тусовки то в захоплений бойoвиками Луганськ, то Крим, то на Кавказ, то в Ростов. При цьому Альбіні Моцпан тільки 18 років. Тому на самодіяльність її поїздки ніяк не тягнуть. Без дозволу і участі батьків її подорожі відбутися навряд чи змогли б”, – впевнений Казанський.

Про те, що Альбіна дійсно є дочкою Моцпана вказують два факти: відомості про неї є у декларації воєнкома, а також вона фотографує свої залізничні квитки з прізвищем.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Так і живемо. Гібридні воєнкоми на гібридній вiйні. Батько спочатку проводить для школярів патріотичні змагання, а потім відправляє дочку відпочивати в країну-агресор. Дивно, що сам воєнком не переймається за свою дитину. Адже з офіційної точки зору РФ – він каpатель. Це означає, що Альбіна в Луганську цілком може бути взята в заручники і оголошена шпигункою-навідницею, як це вже відбувалося з молодими людьми в “ЛДНР”. А в Росії її можуть оголосити теpopисткою, також як це вже сталося з кількома українськими громадянами. Зв’язок зі ЗCУ довести буде, як ви самі розумієте, не складно…” – пише Казанський.

У свою чергу ця новина розлютила фоловерів блогера на його сторінці в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...