facebook

Зміни на “Орел і решка”: хто складе конкуренцію Тодоренко

Нова ведуча може похизуватися цілим арсеналом талантів, а свої перші гроші заробила за дефіле на подіумі

Останнім часом для команди “Орла і решки” зміни колективу – не дивина. У черговому сезоні подорожувати світом разом із Регіною Тодоренко буде ведуча та діджей Наталі Неведрова.

На початку своєї кар’єри вона працювала асистентом продюсера, згодом влаштувалася редактором. Вільний час дівчина присвячує танцям та спортивній гімнастиці, іноді ліпить із глини та створює прикраси і бісеру.

Цікаво, що перші у своєму житті гроші Наталі отримала за дефіле на подіумі, ще у 12 років. Після провального екзамену у театральний університет намагається реалізуватися на телебаченні:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я завжди вірю в здійснення бажань і абсолютно не соромлюся багато мріяти. Перед Новим роком звільнилася з роботи, набила собі татуювання єдинорога на руці і вирішила, що поїду зимувати куди-небудь на Балі з донькою і заведу блог про подорожі”, – зізнається вона.

 

Неведрова довго чекала на свій так званий особливий випадок і ним виявився кастинг “Орла і решки”. Проте свої таланти вона показала у дуже дивний спосіб – просто розповіла про підземну парковку у власному будинку і цього виявилося достатньо.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...