facebook

Онук Ади Роговцевої вразив під час параду в Києві (фото)

Хлопчиком в камуфляжі, який віддавав честь військовим і був помічений телеоператорами під час параду з нагоди Дня незалежності в четвер, 24 серпня, виявився Матвій Скляренко, онук народної актриси Ади Роговцевої

Співзасновник арт-руху “Петиція 5.12” Марьяша Лексі на своїй сторінці в фейсбуці зазначила, що онук Ади Роговцевої “обожнює козаків, з шаблями мало не спить”. Також вона додала, що везе із зони АТО для хлопчика подарунки від бійців, які він просив.

“Знайомтеся, Матвій Скляренко! Батько якого стояв під львівськими воротами в гарячі часи лютого, а мама прибирала в Українському домі після” Беркута “, а про передовий, де вона була вже мовчу, і це при тому, що вони люди театральної професії! Про його геніальної бабусі взагалі слів немає! Приймай Україна, мій герой – Матвій Олексійович! Майбутній генерал ЗСУ”, – зазначає Лексі.

Також фото з героєм параду Матвієм Скляренко та його бабусею Адою Роговцевою оприлюднила в фейсбуці перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, 24 серпня, в самому серці Києва проходив військовий парад, приурочений до 26-ї річниці Дня Незалежності. В цьому році у військовому параді на Хрещатику брали участь 4,5 тис. військовослужбовців, з них більше тисячі – ветерани АТО. Серед учасників параду також були більш 200 героїв, які нагороджені високими державними нагородами за військову доблесть і мужність.

Крім того, у центрі української столиці пройшов альтернативний парад добровольців АТО – Хода непереможених. За словами організаторів акції, метою ходи було показати світові, що роки боротьби не зламали, а загартували український народ. У заході взяли участь добровольці різних батальні («Донбас», «Айдар», «Правий сектор» Українська Добровольча Армія.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...