facebook

ТОП-10 ситуацій, які найбільше дратують у сексі

Неповага, егоїзм, надмірна грубість, відсутність прелюдії та явного бажання – це те, що перетворить акт любові на справжній суцільний кошмар!


На жаль, далеко не всі ми можемо спокійно поговорити з коханою людиною на тему сексу. Розповісти про наші бажання чи про те, що нам не припало до душі, нам, чомусь, складно. А дарма, бо це так бісить!

Пропонуємо вам ознайомитись з нашим списком речей та ситуацій у сексі, які неабияк бісять та дратують!

Хочеться додати одне: ніколи так не робіть!

P.S. І ще одне – припиняйте це робити!

Втеча

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ширше – партнер збігає після оргазму. Не забувайте, що акт любові це не змагання, не марафон і не гра в одні ворота. Звичайно, хтось фінішує першим, хтось другим, але це не привід одразу вставати з ліжка чи повертатися на правий бік і засипати. Завжди можна перепочити, продовжуючи пестити партнера, а потім з новими силами ринутися в бій. Окрім того, дійти до фінішу можна різними способами.

Оральному сексу ні!

Звичайно, якщо ми не хочемо щось совати собі до рота, то ми і не будемо. Але у сексі є свої правила: тут потрібно брати і віддавати. Головна умова – з задоволенням та радістю. Якщо ваш партнер сам не хоче чи має неприязнь до орального сексу, то з вашого боку він не повинен отримувати ні кунілінгус, ні мінет.

Презервативам теж ні!

Зрозуміло, ви вірите, що ваш партнер просто чудовий і найкраща людина на землі. Так, вам також відомо, що без презерватива вам буде набагато приємніше. Але, погодьтеся, за 30 хвилин задоволення отримати три місяці походеньок по лікарнях – нерівнозначна ціна. Чи взагалі, мінімум 18 років веселухи!

Виникають непотрібні почуття

Можна скільки завгодно повторювати, що «це просто секс», але навіть самий затятий прагматик в хвилину після оргазму відчує щось на зразок любові. В результаті відносини, задумані як приємна розвага, стають складними і болісними. Бісить? Дико.

Серйозність

Людське тіло здатне на масу безглуздих звуків і трюків. І в них немає нічого жахливого. А ось якщо хтось не може нормально сприйняти такі природні моменти, це вже напружує.

Готовність разом посміятися об’єднує людей, розслабляє і штовхає на нові експерименти. Зрештою в ліжку граються, пустують, грають, але ніяк не відстоюють звання самого серйозного людини на планеті.

Гра в імітацію

По-перше, очевидно в підроблені оргазми а-ля оперна діва на електричному стільці ніхто не вірить. Через них виникає відчуття, що вас вважають простаком, який може повестися на дешевий спектакль.

По-друге, талановита імітація в майбутньому виходить боком.

Ви-то вже уявляєте себе статевим гігантом, а новий, більш щирий партнер легко зруйнує солодку ілюзію і похитне самооцінку.

Гігієни немає

Бути спітнілим і смердючим допустимо під час спонтанного сексу після тренування. Не завжди. Помитися не так складно, особливо якщо твоє тіло зараз буде цілувати людина, яка тобі ніби як подобається.

Ох, вже це порно!

 

Ні, ці пози насправді незручні, ні, люди не розігріваються після клацання пальцями, ні, плювка на долоню недостатньо для успішного проникнення. Ті ж, хто продовжує вірити в ці міфи з порно, викликають суміш роздратування і здивування: невже вони тільки дивилися на секс, а не займалися ним?

Партнер «випадково» робить те, про що не домовлялися

Ніхто «випадково» не переходить до анального сексу або БДСМ-сесії. Деякі речі потрібно обговорювати заздалегідь. І виправдань тут бути не може.

Не бачу, не чую

Хороший коханець намагається зрозуміти, що вам подобається. Поганий пре напролом, незважаючи на ваші слова і невдоволений вираз обличчя.

Досвід і майстерність є не у всіх, але якщо людина готова вчитися і намагатися, то все вийде. А ось неувага до бажань іншого може вбити саму романтичну зустріч.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...