facebook

У нього не було виходу…”: Добкін заявив, що Янукович помер

Про це екс-губернатор Харківщини, нардеп від “Опозиційного блоку” Михайло Добкін розповів в інтерв’ю програмі “Бацман Live”, передає Корупція.Інфо

 

Втікач екс-президент України Віктор Янукович формально помер, оскільки дозволив своїй команді втратити Україну і віддав її “шавкам”, які прийшли до влади після Майдану

За його словами, якби Янукович залишився в Україні в 2014 році, то, швидше за все, загинув би.

“У нього не було виходу, він би, швидше за все, загинув – про нього б ніколи ось в такому ракурсі не згадували б. Згадували б тільки про хороше. Він сам вибрав свою долю, поїхав. Я вважаю, що та людина, яка приймає рішення балотуватися в президенти, домагається успіху, бере на себе відповідальність за десятки мільйонів людей, за країну… він же не під дулом автомата пішов на цю посаду, а з власної волі. Йому довірили! І він повинен бути готовий не тільки відкривати дитячі садки або підприємства. Він повинен бути готовий померти! Іноді в історії за свій народ люди вмирали”, – заявив Добкін.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

При цьому він додав, що Янукович “однозначно” повинен був померти “за Україну”.

“Йому треба було залишитися і померти поруч із тими, хто готовий був померти разом із ним. За ту Україну, яку ми сьогодні, на жаль, втратили”, – вважає Добкін, при цьому назвавши Януковича “левом”.

“Сьогодні я не хочу штовхати ногою мертвого лева. А він був лев! Як не крути, як до нього не стався, у порівнянні з багатьма нинішніми шавками у владі він був левом. Штовхати його мертвого – це не по-чоловічому. Давайте його залишимо. Він помер за життя. Живе – а його немає. Тому що такого життя ворогу не побажаєш. Може, йому добре, може, він смачно їсть, міцно спить. Не знаю, я з ним втратив зв’язок. Але він – помер!” – наголосив Добкін.

За його словами, останній раз він спілкувався з Януковичем, у 2014 році, коли той просив допомоги

“У нього не виходило полетіти на вертольотах, він збирався летіти на літаку. Уже загубилася всяка керованість, він просив мене допомогти дозаправити літаки. Ми все зробили. Ось це була остання розмова”, – додав нардеп.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...