Чоловік випадково підпалив свою дружину, а потім залишив її з маленькою донькою без житла

Сімейний вечір на подвір’ї інколи може обернутися трагедією.


Життя 27-річної Кортні Уолдон перевернулося з ніг на голову після звичайних посиденьок біля багаття. Наша редакція перебуває під враженням від цих жахливих кадрів та неймовірної людської доброти.

Одного вечора чоловік Кортні підливав у багаття бензин. Дівчина перебувала поруч і тут обпалююча речовина потрапила їй в обличчя та обпекла деякі частини тіла. Вогонь вразив 40 % її тіла. Кортні провела у лікарні близько 50 діб, перенесла сім операцій і не одну пересадку шкіру. Але це ще не все: як мінімум ще два роки опікове відділення стане для неї другою домівкою, на неї чекає ще близько десятка операцій.

Після того, як Кортні виписалася з лікарні, вона почула ще одну шокуючи новину. Рідна людина, яка повинна, здавалося б, бути з нею поруч у такий скрутний момент, зрадила її: чоловік Кортні не зміг прийняти її такою і пішов від неї. Навіть не дивлячись на те, що у нього була принаймні одна вагома причина залишитися в сім’ї – пара виховувала маленьку дочку.

Через сильні ушкодження тіла та обличчя у Кортні більше не було можливості працювати та забезпечувати себе з дочкою. Грошей не було і згодом вони втратили житло.

Але, як то кажуть, світ не без добрих людей. Про біду молодої матусі стало відомо сусідам та служителю місцевої церкви – Джону Еллісу. Коли останній почув від прихожан про трагедію, було прийнято одноголосне рішення допомогти: зібрати грошей для сім’ї та побудувати нове житло.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ніхто не пручався, з доброї волі люди вкладали свої сили і гроші в будівництво. Прийшли на допомогу навіть ті, хто і близько не знав Кортні. Стільки людей виявилися небайдужими до біди дівчини! Хтось сказав, що хвилююче усвідомлювати, що вже зовсім скоро Кортні отримає свої ключі абсолютно безкоштовно, без іпотек і боргів.

Дівчина була зворушена загальною турботою, вона обіцяла стати сильніше і боротися кожен день, щоб зробити щасливою свою дочку і самою повернутися до нормального життя.

annashchesna

Recent Posts

Життя водіям серйозно спростять: Рада готує революцію у розмитненні авто – чого чекати

В Україні прийнято законопроект №10380, який пропонує революційні зміни у процесі розмитнення автомобілів. Відповідно до…

25 хв. ago

Це жах: п’яні ТЦКашники “викрали” волонтера – вже відправляють на службу

Рано-вранці повертався з Польщі волонтер ГО "Порятунок тварин Харків". Його місія полягала у тому, щоб…

5 години ago

Машини вже почали конфіскувати назавжди: українці вже випробували нові правила

У водіїв вже вилучають авто У Польщі з 14 березня 2024 року почали діяти правила,…

7 години ago

МОН назвало дату літніх канікул у школярів в Україні

Міністерство освіти України подовжило навчальний рік у школах на один місяць. Літні канікули розпочнуться з…

10 години ago

Кінець війни в Україні: залишилося два дні – стартують мирні переговори, подробиці

Чого від них чекати За три дні розпочнуться мирні переговори щодо припинення війни росії проти…

11 години ago

Погіршення погоди скоро накриє багато областей, але надовго воно не затримається.

Погіршення погоди скоро накриє багато областей, але надовго воно не затримається. Погода в Україні буде…

13 години ago