facebook

Сестра “бідного” Парасюка приголомшила українців своєю нерухомістю

Львів’янка Ірина Голуб, яка є сестрою скандально відомого позафракційного народного депутата України Володимира Парасюка, в 2017 році стала власницею двох об’єктів нерухомості в місті Краматорськ Донецької області, пердає Корупція.Інфо

 

Про це пише журналіст Василь Крутчак на своїй сторінці в Facebook.

Так, за його словами 15 березня жінка придбала двокімнатну квартиру на 52,9 кв. м, а менш ніж через місяць, 3 квітня, отримала частку в ще одній, площа якої становить 52,7 кв. метрів.
Квартири сестри Парасюка Квартири сестри Парасюка

“Хтось може запитати: чому Краматорськ? Чому, наприклад, не той же Львів? Так, у всякому разі, виглядало б логічніше. Я не знаю. Можу припустити, що квартири були придбані в Краматорську через те, що звідти її чоловік Олександр Голуб”, – припускає Крутчак.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Крім того, він уточнює, що чоловік Голуб, який займається торгівлею одягом секонд-хенд 20 лютого придбав будинок на 201,1 кв. м під Львовом. Журналіст звертає увагу на той факт, що всі три об’єкти нерухомості були придбані сім’єю Голуб практично відразу ж після закінчення несанкціонованої “торгової блокади” Донбасу, в якій брав участь одіозний Парасюк.

Будинок сестри Парасюка

Примітно і те, що Ірина Голуб відмовилася стати гостем програми Крутчака “Школа корупції”, аргументуючи свою відмову ймовірністю необхідності отримання кредитів у майбутньому для покупки житла своїм дітям. сестра Парасюка сестра Парасюка

Як повідомлялось раніше, у травні журналісти дізналися про те, що нардеп Парасюк орендує шикарний офіс у Львові і володіє власним броньовиком.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...