facebook

“Їй відірвало ногу”: ЗМІ назвали ім’я та показали фото відомої моделі, яка постраждала від вибуху в Києві

Журналісти дізналися, що Наталія Кошель постраждала, перебуваючи в авто з Тимуром Махаурі.
ЗМІ пишуть, що постраждала – Наталія Кошель

В автомобілі Тимура Махаурі, якого підірвали на Бесарабській площі поблизу “Арена Сіті” у Києві, ймовірно, була модель Наталія Кошель. Про це передає 24 канал, посилаючись на власні джерела, передає Корупція.Інфо.

Вона – модель, яка неодноразово знімалась у різноманітних рекламних показах.

Раніше ЗМІ повідомляли, що жінка, яка постраждала від вибуху на Бессарабці, є всесвітньо відомою моделлю, яка була обличчям Dior.
“Її звати Наталія. Це всесвітньо відома модель. Вона була обличчям Dior. Я не знаю, на якому вона зараз прізвищі. Не буду коментувати”, – сказала жінка, яка перебувала під лікарнею, журналістам.
Як повідомляв УНІАН, 8 вересня у Києві біля Бессарабського ринку стався вибух легкового автомобіля, внаслідок якого загинула одна людина. У поліції Києва повідомили, що жінці, яка постраждала внаслідок вибуху, відірвало ногу.


Правоохоронці розслідують інцидент за статтею “умисне вбивство”. У свою чергу, директор Департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко повідомив, що загиблий внаслідок вибуху Тімур Махаурі був громадянином Грузії та пов’язаний з кримінальними чеченськими колами.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...