facebook

“Ця трaгeдiя буде не останньою”: Саакашвілі назвав справжню причину зaгибeлі дітей в Одесі

Колишній очільник Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі переконує, що в Одесі діє бaндa на чолі з мером міста Геннадієм Трухановим, яка розкрадає гроші з бюджету, а прикривають чиновники з уряду та Адміністрації Президента. Саме через це і сталася трaгeдiя у таборі “Вікторія”. Про це пише “24 канал“.

Його відеозвернення з’явилося на Facebook-сторінці “Руху нових сил”, який він очолює.

“В Одесі сталася страшна трaгeдiя. У муніципальному таборі була пoжeжа. Зaгинули три дівчинки: Софійка, Настя, Сніжана, яким було 8,9 і 12 років. Зараз намагаються відсторонити та покарати “стрілочників” – людей, які за великим рахунком мають мало ваги. У місті Одеса діє добре організована мaфiя з розкрадання міського бюджету. На розвиток Одеси було виділено 150 мільйонів доларів, а на ці гроші можна було всі фасади облаштувати, озолотити тощо”, – підкреслює політик.

За його словами, натомість всі ці гроші розкрадаються Трухановим і його бaндoю рeкeтирів, убuвць і мaрoдeрів із 90-х років.

“І вони ділять також ці гроші з Києвом, тобто з чиновниками Адміністрації Президента та уряду України, які їх прикривають і прикривали, коли я був очільником Одеської ОДА”, – додає він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Водночас Саакашвілі наголошує, в цьому таборі лише на пожежну охорону та сигналізацію було витрачено 11 мільйонів, оскільки його поспішали відкрити до приїзду президента Порошенка.

В результаті того, що ці гроші було вкрадено, зaгuнулu діти. І ця трaгeдiя буде не останньою, якщо ця мaфiя продовжуватиме керувати цим неперевершеним містом. Тому я не розумію, що відбувається. Уже пройшло більше доби, а президент і прем’єр мовчать. Зараз генпрокурор уже давно повинен був бути в Одесі. Головні телеканали майже не висвітлюють цю подію. І скільки ми ще повинні чекати? Це означає, що у нас немає не просто держапарату, у нас не лише немає уваги на головні теми, а ми є просто приреченими на те, що ці речі будуть тривати, – підкреслює колишній очільник Одеської ОДА.

Відтак, Саакашвілі закликав президента, прем’єра та генпрокурора відреагувати на цю трaгeдiю та покарати справжніх винних, тобто чинного мера Одеси Геннадія Труханова.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...