facebook

У поліції розповіли про версії вбивства глави “Київобленерго”

Основна версія – пограбування з метою наживи.

Поліція розглядає пограбування з метою наживи як основну версію нападу на керівника “Київобленерго” Івана Полив’яного.

Про це пише “Укрінформ” з посиланням на представника поліції Київської області Миколи Жуковича.
“Основна версія – пограбування з метою наживи. А інші версії ми з’ясовуємо. Можливо, конфлікт через те, що він був повинен комусь гроші, можливо, пов’язано із службовою діяльністю. Всі ці версії ми будемо відпрацьовувати”, – сказав Жукович.

У той же час прес-секретар повідомив, що дружина загиблого не зверталася в поліцію з проханням про надання йому охорони.

Нагадаємо, главу “Київобленерго” Івана Полив’яного невідомі вбили в його будинку в с. Білогородка Києво-Святошинського району.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У халаті убитого глави “Київобленерго” виявили 21 тисячу гривень. Про це “Сегодня” розповіли в поліції Київської області.

“Коли поліцейські прибули на місце виклику, вони не проводили обшук тіла загиблого. На тілі були помічені сліди механічної асфіксії, тобто за попередньою інформацією, його задушили. По кишенях поліцейські не лазили. Тіло відправили в морг, а вже там при огляді патологоанатом в кишені халата виявив пачку грошей – 21 тисячу гривень. Це зафіксував поліцейський. Чому злочинці їх не забрали, ми запитаємо у них, коли зловимо”, – повідомили “Сегодня” в поліції Київської області.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...