facebook

Мін’юст заборонив своїм співробітникам вживати нeцeнзурну лексику

Міністерство юстиції України заборонило своїм співробітникам при виконанні обов’язків висловлюватися з вживанням нeцeнзурної лексики, а також підвищувати голос при спілкуванні.

Про це йдеться у відомчому наказі від 21 вересня 2017 року, яким затверджуються правила етичної поведінки працівників Мін’юсту, передають “Факти.ICTV”.

Серед іншого, співробітники Мін’юсту також повинні виявляти доброзичливе ставлення і співчуття до оточуючих, поважати їхню гідність, бути ввічливими у спілкуванні, а також не здійснювати вчинки, які можуть зашкодити репутації відомства.

Також у документі зазначено, що всі співробітники Міністерства повинні мати належний зовнішній вигляд, дотримуватися офіційно-ділового стилю в одязі відповідно до “загальноприйнятих норм пристойності”.

За порушення правил працівники несуть відповідальність відповідно до трудового та антикорупційного законодавства. Наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

До речі, Міністерство юстиції України планує прийняти рішення про те, щоб чоловікам, які не виконують зобов’язання перед сім’єю, заборонили виїзд за кордон.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...