facebook

“Тіло викинув у лісосмузі”: Дівчину жорстоко катували і вбили, а все через… Просто мозок вибухає від подробиць

Злочинець викинув тіло жертви в лісосмузі, передає Корупція.Інфо.

В Одеській області вбили 16-річну дівчину, а тіло викинули в лісосмузі. Про це повідомила прес-служба поліції Татарбунарського району Одеської області на офіційній сторінці Facebook.

30 вересня в Татарбунарський відділ поліції звернулася мешканка села Тузли. Вона повідомила про те, що її 16-річна дочка поїхала напередодні ввечері на концерт в сусіднє село і досі не повернулася додому.

За словами поліції, на пошуки дитини був піднятий весь особовий склад поліції і через кілька годин вони виявили в лісосмузі неподалік села Дивізія тіло зниклого підлітка зі слідами насильства.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вбивця був виявлений по гарячих слідах. Ним виявився раніше судимий 37–річний житель села Дивізія. При обшуку у нього був виявлений мобільний телефон загиблої. Як пояснив сам убивця, він скоїв злочин заради корисливих мотивів – хотів заволодіти телефонним апаратом.

На даний момент встановлюються всі обставини події і на місці працює слідчо–оперативна група поліції. Розпочато досудове розслідування за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...