facebook

Моторошна ДТП з дітьми: Мікроавтобус злетів у кювет, постраждалих госпіталізували

Тілесні ушкодження у результаті аварії у селі Котельниця отримали неповнолітні пасажири «Nissan Primastar». За даним фактом розпочато слідство, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області, передає Корупція.Інфо.

 

Вчора, 5 жовтня, до поліції надійшло повідомлення про аварію у селі Котельниця, що на Воловеччині. Водій авто «Nissan Primastar» не впорався з керуванням і з‘їхав з дороги у кювет. У автомобілі на момент аварії перебували 10 пасажирів, семеро з яких – діти.

Слідчо-оперативна група, що прибула на місце аварії встановила, що 32-річний мешканець села Калини, рухаючись зі Львова до Тячева, через негоду, втратив контроль над авто та з‘їхав з дороги у кювет. У результаті дорожньо-транспортної пригоди, п‘ятеро дітей отримали тілесні ушкодження та доставлені до Воловецької центральної лікарні.

За фактом аварії правоохоронці розпочали слідство. Наразі відкрито кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Водія авто освідували на вміст алкоголю в крові. Він був тверезий. Автомобіль помістили на штрафмайданчик.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...