facebook

П’яна жінка зґвалтувала гея: “Моє життя зруйноване!”

За словами постраждалого чоловіка, жінка напала на нього під час вечірки, коли він нахилився на кухні.

Кінорежисер розповів, як його життя було зруйноване після того, як його зґвалтувала на вечірці п’яна жінка. За словами Френка МакГоуен, він намагався покінчити життя самогубством і переніс посттравматичний стресовий розлад через жахливий напад Шеріл Коттрелл, повідомляє Іndependent.

Френк був на домашній вечірці в Глазго, коли Шеріл спочатку намагалася спокусити його, а потім стала ображати чоловіка, дізнавшись, що він – гей. Френк хотів піти від неадекватної жінки, але вона не здавалася.

Френк Макгоуен розповів:

Іноді я не можу встати з ліжка, тому що до сих пір скутий страхом. Коли я встаю, то починаю нестримно ридати. Я все ще відчуваю себе порожнім. Мені здавалося, що я – єдиний хлопець в світі, що пережив таке огидне насильство.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами постраждалого, він пішов на кухню, щоб випити склянку води, і Шеріл пішла за ним. Вона питала інтимні подробиці про його партнера і продовжувала натякати на секс, після чого накинулася на переляканого Френка.

Я просто хотів піти і попросив її відійти. Вона злилася. Щось впало з полиці, і я нахилився, щоб підняти, і в цей момент вона накинулася, засовуючи всередину мене свої пальці. Я немов остовпів і не міг повірити в те, що трапилося. Я стікав кров’ю!

Френку довгий час довелося боротися за справедливість, і врешті-решт Шеріл визнали винною. Її помістили в реєстр сексуальних злочинців і засудили до 120 годин громадських робіт. Але, на думку жертви, покарання є недостатньо жорстким. Через пережите чоловік розлучився зі своїм партнером, постійно страждає від знущань, і через них йому довелося покинути свій будинок.

Френк Макгоуен каже:

Сподіваюся, після того, як я поділився тим, через що я пройшов, інші люди, такі як я, не відчуватимуть себе самотніми. Я не заслуговував цього, і тепер відчуваю, що зобов’язаний допомагати іншим.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...