facebook

Оксана Марченко повернулася на ТБ в новому, зухвалому образі (фото, відео)

Скоро на телеканалі Інтер відбудеться прем’єра масштабного реаліті-шоу Час будувати, ведучою якого стала Оксана Марченко.

У першому ролику проекту глядачі побачать відому телеведучу Оксану Марченко, яка багато років вела вокальне шоу Х-фактор (СТБ), в абсолютно новому образі.

Завдання реаліті-шоу Час будувати – побудувати нові будинки сім’ям, які з тієї чи іншої причини опинилися в тяжкому становищі, але не опустили руки і навіть допомагають іншим. Ці люди заслужили, щоб і в їхньому житті сталося чудо. І творці нового телепроекту зроблять все можливе, щоб змінити життя героїв на краще.

Героїня першого, досить сміливого і навіть провокаційного ролика – ведуча програми Час будувати Оксана Марченко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На екрані Оксана постане в абсолютно новому образі. Відео прямо відсилає до гучної реклами відомого парфумерного бренду. І це не випадково.

Багато років одна з найкрасивіших жінок українського телебачення асоціювалася, насамперед, з розважальними проектами, великою сценою, вечірніми сукнями.

“У промо-ролику ведуча рішуче відкидає колишній імідж і постає в новому образі – активному, діяльному, – розповідає промо-директор телеканалу Інтер Олексій Пасічник. – І проголошує новий час – час рішучих дій, час взяти ситуацію в свої руки і змінити життя, час будувати! ”

“Головна мета промо-кампанії Час будувати – не тільки чітко донести до глядача інформацію про унікальність і масштаб цього проекту. Але і залучити максимальну глядацьку увагу до проекту, як не просто телевізійної події, але події, яке зможе в чомусь змінити життя в країні “, – говорить керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...