“Зупиніть війну!” Українка вразила зворушливою промовою на конкурсі краси (фото, відео)

Українка Сніжана Танчук вразила глядачів промовою на конкурсі краси Miss Grand International 2017, фінал якого відбувся в середу, 25 жовтня, у В’єтнамі.

Про це повідомляє “Styler”.

Дівчина потрапила в топ-10 найкрасивіших дівчат планети. Зал вибухнув оваціями і привітав львів’янку стоячи, коли вона вимовила свою промову про війну в Україні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Заради чого ми воюємо? Навіщо людям потрібна кров? Нам потрібно об’єднатися і вистояти до кінця, щоб зупинити зло, яке входить у наші серця! Ви запитаєте мене: “Що ми можемо зробити для миру, процвітання і дружби, які нам так необхідні?” У моїй країні четвертий рік іде війна! Для України це жахливий час! Не минає і дня, щоб я не думала про те, як зупинити насильство! І зараз я б хотіла сказати, не як учасниця міжнародного конкурсу краси, а як майбутня мати: “Зупиніть війну! Зупиніть насильство! Я хочу, щоб наші діти народжувалися під мирним небом і ніколи не чули слова “війна”, – сказала вона.

“Ви запитаєте мене: “Що ми можемо зробити для воцаріння любові в усьому світі?” Я відповім: “Ми повинні ще більше любити і поважати один одного більше!” – додала власниця титулу “Королева України 2017”.

Відзначається, що переможницею конкурсу стала перуанка Марія Хосе Лора.

26-річна Танчук стала переможницею конкурсу “Королева України-2017”, який проходив у травні. У дівчини дві вищі освіти, також вона знімалася в головних ролях в індійських фільмах.

Христина

Recent Posts

Війна закінчиться у 2024 році: путін уже готується злити свою армію – спливли подробиці

Експерт розповів, що задумав російський диктатор і коли закінчиться повномасштабна війна Політолог Андрій Піонтковський в…

2 години ago

Помер через 2 дні після візиту до ТЦК: що відомо про розслідування гучної справи

Наразі поліція відкрила кримінальне провадження, а омбудсман узяв справу на особистий контроль. Поліція Хмельницької області…

4 години ago

Ухилянтів аж трясе: мобілізацією все не обмежиться

Що чекає на українців, які порушать закон До набрання чинності закону про мобілізацію залишилося не…

4 години ago

“Потужний снігопад суне в ці області, навіть синоптики приголомшені прогнозом”: де буде мороз у -8 градусів, дощ і гроза?

Синоптики повідомляють українців про те, де варто очікувати погіршення погоди прямо на Великдень. За всю…

7 години ago

Терміново! Жiнкам цих 17 пpофесій потpібно з’явитися дo ТЦК для поcтановки на oблік і онoвлення даних. Список професій

Вже цього місяця, 18 травня, набуде чинності новий закон про мобілізацію. Вже цього місяця, 18…

7 години ago

“Насувається жорстке посилення мобілізації, є повний список категорій чоловіків зі збереженою відстрочкою”: ТЦК і повістки

Новий закон про мобілізацію в Україні набуде чинності вже 18 травня 2024 року. Цей документ…

9 години ago