facebook

О це так ганьба: Макс Барських осоромився на сцені під час стриптизу (відео)

27 жовтня у Палаці спорту відбувся грандіозний концерт українського співака Макса Барських, який не пройшов без курйозних ситуацій.

Сольний концерт Макса Барських став справжньою сенсацією жовтня. Протягом 2017 року артист не давав концертів в Києві, тому що готувався до масштабного і ексклюзивному шоу Тумани.

Задовго до концерту Макс провів на своїй сторінці в Instagram оригінальний конкурс для прихильниць, переможниці якого отримають стрuптuз від Барських прямо на сцені Палацу Спорту.

Артист стримав своє слово і під час грандіозного шоу на сцену запросили трьох дівчат, які і виявилася щасливими власницями сeксyального танцю від співака.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Макс посадив кожну з дівчат на стілець і під пісню Давай займемося любов’ю став танцювати стрuптuз. Максимальна близькість і сeксyальні рухu потрясли не тільки переможниць конкурсу, а й усіх інших фанаток артиста.

Однак в кінці свого розкутого танцю, коли Барських стояв на стільці позаду однієї з трьох дівчат, співак захотів перестрибнути через голову переможниці, але та несподівано підняла голову і вдарила Макса в пaх, що призвело до його падіння на сцену.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...