facebook

Терміново! НАБУ проводять обшуки в будинку відомого міністра

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) замість реальної боротьби з корупцією активно займається самопіаром через просування сфабрикованих справ проти представників партії “Народний фронт”, а саме міністра інфраструктури Володимира Омеляна і першого заступника міністра юстиції Наталії Севастьянової.

Цією думкою поділилося джерело “Обозревателя”, близьке до відповідних кіл, передає Корупція Інфо

Так, 3 листопада, детективи НАБУ провели обшук вдома в Омеляна у справі про незаконне збагачення, яке, на думку співрозмовника, є повністю надуманим.

Раніше відомство отримало доступ до інформації про мобільні переговори чиновника. Приводом для цього став той факт, що з 10 грудня 2016 року Омелян зі своєю сім’єю почав проживати в будинку, орієнтовною вартістю 7 млн грн, який по праву приватної власності належить двоюрідній племінниці дружини міністра.

Однак у НАБУ, посилаючись на дані Державної фіскальної служби, запевнили, що доходи, які б дозволили племінниці купити такий будинок, дівчина не отримувала. Крім того, детективи наголосили, що в своїй електронній декларації за 2016 рік глава Мінінфраструктури не вказав право користування будинком, у якому проживає з сім’єю.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...