facebook

Продукти, з яких категорично заборонено робити маску для обличчя

Натуральна косметика – це досить дороге задоволення, тому часто ми намагаємось замінити її більш доступними інгредієнтами.

В мережі є багато масок, які можна приготувати в домашніх умовах та покращити стан шкіри. Але будьте обережні, адже деякі з цим продуктів можуть бути вкрай небезпечними, пише 24канал

Зубна паста

Існує помилкове твердження, що зубна паста здатна боротися із прищами або чорними цятками. Однак, майте на увазі, що в складі зубної пасти є хімічні речовини, які не тільки не покращують стан шкіри, але і поглиблюють проблеми та пересушують її. В деяких випадках зубна паста на шкірі обличчя може спровокувати хiмічний oпiк.

Цукор

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Скраб із цукру – це гарна ідея для шкіри губ, але ніяк для обличчя. Гострі краї кристалів залишають на шкірі мікропoрізи. З натуральних продуктів для виготовлення скрабу для обличчя краще підходить вівсянка.

Перекис водню

Перекис часто наносять на обличчя, щоб позбутися недосконалості та неоднорідності. Але це не більше, ніж просто міф. Перекис водню може “спaлити” вашу шкіру. А на відновлення потім ви витратите масу часу та грошей.

Лимонний сік

Існує твердження, що лимонний сік може відбілити шкіру та усунути дрібні її недоліки. Але пам’ятайте, що концентрований сік може зруйнувати захисний шар шкіри, викликати роздратування, лущення. В деяких випадках, сік може спровокувати навіть хiмічні oпiки.

Сода

За допомогою соди намагаються боротися із чорними цятками на обличчя. Але косметологи вкрай не рекомендують цього робити. Бо сода може зруйнувати епідермальний бар’єр, викликати зневоднення і прискорити процеси старіння.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...