facebook

Потап вперше назвав причину творчої паузи з Каменських

Відомий український продюсер та виконавець Потап (Олексій Потапенко) в інтерв’ю для програми “Світське життя” розповів, що стало причиною такої різкої зміни у спільній кар’єрі з Настею Каменських (NK). Як виявилось, у них відбувся застій у творчості, – вони “почали пробуксовувати”.

У “Світському житті” Потап зізнався, що рішення про творчу паузу на невизначений час з Каменських дався їм непросто. Але він впевнений, що гроші завжди будуть, тому що вони артисти надзвичайно високого рівня.

Є такі речі, основоположні: любов, нафта, золото і “Потап і Настя”. Відмовитися від цього було дуже складно. Безкінечні концерти, ми трошки втомилися. Ми стали вже трошки пробуксовувати, якісь модні чуваки пішли повз нас робити модні проекти, а ми вже не розуміємо, як це все із баяном. Тому ми вирішили: подивимося на нас зі сторони і поміркуємо, чи повернутися нам, і коли повернутися і з чим повернутися,
– заявив Потап.

Потап також додав декілька слів про свій новий сольний проект – новий альбом “Стиглі сливи”, з якого вже встиг презентувати перший провокативний хіт з кліпом під назвою “Малібу”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я бачу по тобі, Катю, що іноді ти і сама хочеш матюкнутися. Іноді є таке. Я пишу багато поп-музики: писав “Потапу і Насті”, гурту MOZGI, “Время и Стекло”. Є дорослі фільми, а є доросла музика. Для того, аби писати світлу, хорошу музику, потрібно цей пар випускати. Вже вибачте”, – підкреслив він.

А на запитання Осадчої про те, як ставиться його юний син до нецензурних текстів у його піснях, то він зазначив, що в порівнянні з новими сучасними хітами, його пісня часом може видаватись “light-матеріалом”. Але свого сина він все ж старається оберігати від сайтів з шкідливою інформацією.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...