facebook

“Яка гарна дівчинка!” Наталя Могилевська вдруге зганьбилася на “Голос. Діти” (відео)

Тренер четвертого сезону вокального проекту “Голос. Діти”, українська співачка Наталія Могилевська у другому випуску переплутала учасника Єгора Горлова з дівчинкою.

Хлопчику 12 років, проте він піклується про свій зовнішній вигляд і вважає, що чоловік у 21 столітті зобов’язаний мати стильний вигляд. Така позиція приносить хлопцеві чимало клопоту. Про це пише Обозреватель.

“Мене називають дівчиськом, ображають і принижують. У нас у класі мало хто стежить за стилем. Ніякого світу моди у них в уяві немає”, – поділився він.

На сліпих прослуховуваннях проекту хлопчик виконав українську народну пісню “Подоляночка”. До нього повернулися всі тренери проекту, зокрема, Наталія Могилевська, яка зганьбилася своєю реакцією на Єгора.

“Боже, яка гарна дівчинка!” – крикнула співачка. Однак хлопець зізнався, що його звуть Єгор, чим дуже здивував Могилевську.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після цього Єгор зізнався, що його часто плутають із дівчинкою.

“Слава Богу, я не єдина, тому що я думала, що зганьбилася на всю країну”, – відповіла тренер проекту. У результаті хлопчик пішов у команду до групи “Время и Стекло”. Користувачі мережі висміяли реакцію Могилевської на конкурсанта.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...