facebook

Батько-пенсіонер жорстоко вбив свого сина та зaкoпaв під підлогою у власному будинку

У місті Гола Пристань Херсонської області 68-річний чоловік убив сина молотком, а тоді загорнув тіло в матрац і “заховав” його в пісок під дерев’яною підлогою, передає Корупція.Інфо.

Повідомлення у поліцію надійшло від знайомого родини, який був схвильований тим, що його 38-річний друг більше тижня не виходить на зв’язок. Коли правоохоронці виїхали за місцем проживання родини, 68-річний господар повідомив, що син поїхав у Москву на заробітки, повідомили в Нацполіції.

У будинку поліцейських насторожив явний трупний сморід, а в одній із кімнат була розібрана підлога, під якою був пісок. Господар сказав, що робить у будинку ремонт, однак, коли поліцейські почали копати, на глибині 1,5 метри виявили труп.

З’ясувалося, що пенсіонер вбив сина майже два тижні тому. Після чергової сварки син ліг спати, а батько взяв молоток і кілька разів вдарив його по голові. Тіло замотав у матрац і закопав у пісок під підлогу. Чоловік навіть купив матеріали, щоб зацементувати підлогу та приховати сліди злочину.


Зловмисник затриманий, відкрите кримінальне провадження. Пенсіонеру загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...